Доставка

Как да разбера, че поръчката ми е приета и кога ще я получа?
Изпратете поръчка на e-mail yangsheng@abv.bg  като напишете адреса, на който искате да получите продукта, както и име и телефон за контакт,  съдържание на  поръчката, сумата на стоките или се обадете на телефон - 0899254393, 0878670421
Доставката е за сметка на Купувача, освен ако не е упоменато друго!
Цената на доставката зависи от населеното място, теглото на пратката и сумата на наложения платеж.
Цена на доставка са цените на  "СПИДИ".


Заплащане:
- с наложен платеж при получаване на доставката (заплаща се на куриера).
След получаване на поръчката, ние ще се свържем с Вас на посочения от Вас телефон за потвърждаването й и за уточняване на подробности (ако е необходимо).
Моля, имайте предвид, че комплектоването и изпращането с куриер на дадена поръчка може да отнеме от 1 до 5 работни дни и зависи от наличностите на стоките, които се съдържат в поръчката Ви.
Ние ще Ви се обадим при първа възможност и ще Ви уведомим кога да очаквате стоките, които сте поръчали.
При невъзможност за повече от 2 работни дни да бъде осъществена връзка с Вас по телефон, ние ще Ви изпратим уведомително писмо.
Ако сте направили поръчка при нас и не сме се свързали с Вас през следващите 2 работни дни - моля, пишете ни чрез
yangsheng@abv.bg - или се обадете на указания телефон за изясняване на проблема - 0899254393, 0878670421 
При телефонния разговор за потвърждение на поръчката, ние ще Ви уведомим както за времето, което ще е нужно за комплектоване на поръчката и предаването й на куриер, така и за това кога може да очаквате поръчката си и каква е точната крайна сума, която трябва да заплатите (стойността на стоките + таксите за доставка, наложен платеж и застраховка).

Моля, имайте предвид, че поръчката няма да бъде изпратена докато не потвърдим по телефон достоверността й, точното съдържание, адреса за доставка, името на получателя и крайната сума, която трябва да се заплати при доставка. Доставката се извършва от куриерска фирма "СПИДИ" в рамките на 1 до 5 работни дни в зависимост от населеното място.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ПРИ ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ПОД 150.00лв. , РАЗХОДИТЕ ПО ДОСТАВКАТА СЕ ПОЕМАТ ОТ КЛИЕНТА !